مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: عناب به دلیل وجود مواد قندی به میزان ۳۶.۷۴ در عناب تازه و 71.77 درصد عناب خشک و نیز مواد پروتئینی و مواد لعابی فراوان از نظر غذایی اهمیت ویژه‌ای دارد و به صورت تازه و خشک مصرف می‌شود.

محسن پویان، پژوهشگر گیاهان دارویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، گفت: در طب سنتی ایران جوشانده عناب به تنهایی یا مخلوط با گیاهان دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: عناب‌ به علت‌ داشتن لعاب‌ زیاد سینه‌ را نرم‌ می‌کند، اگر عناب‌ را با آب‌ یا شیر بجوشانند و سپس‌ آن را میل‌ کنند این محلول‌ خاصیت‌ ملینی‌ پیدا می‌کند.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهارکرد: عناب به دلیل وجود مواد قندی به میزان ۳۶.۷۴ در عناب تازه و 71.77 درصد عناب خشک و نیز مواد پروتئینی و مواد لعابی فراوان از نظر غذایی اهمیت ویژه‌ای دارد و به صورت تازه و خشک مصرف می‌شود.

ادامه مطلب

خطرات کمبود فریتین خون

کوفتگی و شکستگی دنده

درمان ساده سوزش معده و رفلاکس

عناب ,مواد ,تازه ,خشک ,گیاهان ,دارویی ,تازه و ,عناب به ,گیاهان دارویی ,فراوان از ,لعابی فراوان ,جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ,مواد لعابی فراوان ,غذایی اهمیت ویژه‌ای ,دارویی جهاددانشگاهی خراسان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گاه نوشت هایِ یک عددپشت کنکوری وب مارکتینگ مدرسه بهشت جنوب فروشگاه کولرگازی و اسپیلت بادبزن پایگاه مقاومت بسیج شهدای قُلیان _ سنندج چگونه یک مدرسه شاد داشته باشیم پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی شهدای دانش آموز سیاهه های یک پدر طراحی سایت، سئو، تبلیغات در گوگل طلا و جواهری احسان